Verkoopster BY SAM – lingerie

Wij zijn vakspecialist, we meten de maat, hebben kennis van de producten, merken en snitten. Een klant verwacht bij ons geholpen te worden in tegenstelling tot zelf in de winkel te shoppen. Graag bieden wij deze extra service, de tijd en aandacht om iemand te helpen. Een momentje voor hunzelf, een kopje koffie in onze ruime paskamers. Prachtige collectie waarin is gekozen voor de merken die het draagcomfort, duurzaamheid, pasvorm en mooi design in hun lingerie weten te combineren. We zijn een leuk team en staan, fris en opgewekt, klaar voor onze klanten.

Sales consultant

Wat doet een sales consultant

Wij zijn vakspecialist, meten de maat, hebben kennis van de producten, merken en snitten. Een klant verwacht bij ons geholpen te worden in tegenstelling tot zelf in een winkel te shoppen.

Dit doen we door echt te luisteren, haar wensen en probleempunten te begrijpen en hier op in te spelen. Als bonus durven we haar te verassen met meer dan ze had verwacht, een andere stijl die haar perfect past een kleur die ze zelf niet zou durven uitzoeken en die haar perfect staat. Dit doen we met vakkennis en de passie om mensen mooier te maken. We houden van mode, mooie stoffen, kant, vrouwelijkheid en begrijpen ook de praktische nood van lingerie. Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijke smaak en stijl. Bij ons wordt je getraind om dit te kunnen waarmaken, interne en externe trainingen worden door ons georganiseerd.

Je bent mede verantwoordelijk voor visual merchandising.

De functie kent veel eindverantwoordelijkheid, naar gelang hoe proactief je hier zelf in bent. We zijn op zoek naar een rechterhand voor beide winkels, iemand die het leuk vind om events te organiseren, social media mee wil oppakken en meedenkt over de marketing voor beide winkels. In de toekomst is, afhankelijk van je instelling en resultaten, uitbreiding naar de functie sales manager voor beide winkels mogelijk.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan, Freelance / zzp
Parttime uren: 12-16 per week

Salaris: €12,50 per uur

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en motivatie naar sittard@bysam-lingerie.nl