FAQ
  • Cadeaubonnen van Lincherie nemen wij nog in, zolang deze geldig zijn mogen de klanten de bij ons komen inleveren.
  • We hebben nog steeds hetzelfde loyalty programma, waarin punten worden gespaard. Deze punten staan in het systeem en worden digitaal geregistreerd. We zijn nog aan het bekijken hoe we de klanten over de stand van de punten het beste digitaal kunnen informeren.
  • Verjaardags cadeaubonnen, deze worden niet meer op papier verzonden ivm duurzaamheid. Digitaal ontvangen de, ingeschreven, klanten een mail dat de € 10 cadeaubon voor hun klaar staat in de winkel. Elke maand wordt voor alle klanten, die in deze maand jarig zijn, een tegoed aangemaakt van € 10. Je hoeft dus geen mail of kaart mee te nemen naar de winkel.Let op: het tegoed is enkel te gebruiken in de maand van je verjaardag en vervalt in het systeem de eerste dag van de maand erna.
  • Ruilen, artikelen mogen binnen 14 dagen geruild worden. In originele ongedragen staat, voorzien van de etiketjes. We ruilen tegen een tegoedbon, er worden geen contante uitbetaling gedaan.
  • We zijn niet overgenomen, dezelfde ondernemer die in 2013 aan de Limbrichterstraat 36 startte en 2015 aan het St. Amorsplein 5 startte, is nog steeds de ondernemer van BY SAM - lingerie.